Här har vi listat de vanligaste frågorna vi får om webbkursen.

 

  • Hur lång tid tar kursen att genomföra i sin helhet?

Den här frågan får vi ofta och den är lite svår att svara på, men genomför du kursen från början till slut och klarar av alla kontrollfrågor medsamma uppskattar vi att kursen tar ca 1h. Eftersom tanken är att du ska kunna pausa och öva lite extra där du behöver och det kanske är lite klurigt med kontrollfrågorna ibland tycker vi att det är klokt att räkna med att kursen tar mellan 1-2h att genomföra.

  • Varför kommer inte inloggningen till kursen, jag har ju fått dockorna?

När du lagt din beställning och betalat med Klarna så skickas dina inloggningsuppgifter ut automatsikt. Har du inte fått dem så ta en titt i skräpkorgen, ibland hamnar det där. Annars är det bara tt höra av dig till oss så hjälper vi dig.

  • Från vilken dag får jag tillgång till kursen?

Du får dina inloggningsuppgifter i samma stund som du beställer och din tillgångstid till kursen startar därmed. Övningsdockorna kommer hem till dig med posten inom en vecka. Du kan med fördel börja ta del av kursen innan dockorna kommit fram, alla delar förutsätter inte att du har dockorna att öva med. Vi har medvetet gett en lång tillgång till kursen, detta för att vi vet att det dröjer lite innan dockorna kommit fram.

  • Kan jag förlänga kursen om jag vill repetera senare?

Självklart! Denna kurs är tänkt att finnas med dig över lång tid så att du kan repetera ofta och kanske även tillsammans med nära och kära när det passar er.  Du kan välja att förlänga kursen i direkt anslutning till att den löper ut, eller när ni vill repetera. Mer information om detta hittar du  länken i mailet du får med en påminnelse om att repetera, detta mail skickas ut när din tillgång till kursen håller på att löpa ut..

  • Ser kursen olika ut för förskolor och privatpersoner?

Det stämmer. Kursen för förskolor har fler kontroller och innebär att du måste genomföra samtliga lektioner i rätt i ordning, samt svara 100% rätt på alla kontrollfrågor för att bli godkänd. I denna kurs går det även ut ett mail till den ansvarige på arbetsplatsen när resp medarbetare genomfört sin sin kurs. Kursen för förskolor har även en längre tillgänglighet, närmare bestämt 12 månader, då tanken är att denna kurs alltid ska finnas tillgänglig för ny personal och pedagoger som behöver repetera.

 

 

Hittar du inte svaret på din fråga här eller har du en annan fundering får du gärna maila oss.